Selasa, 31 Januari 2012

WONG NDESO

Ono wong ndeso mlebu kutho, jenenge BEJO.

Tekan khuto BEJO bingung weruh bangunan gedhe-gedhe ... mobil uapik-uapik … cewek e ayu-ayu .. ora koyo nek ndesone cewek e mblengeri .. sikil e nek dikukur do mbesisik tur telapakan sikile do mlethek-mlethek …

Pas ning ngarep BANK, BEJO moco tulisan OPEN ... BEJO njur mikir, OPEN kok gedhe banget ? njur rotine sepiro ? Naliko BEJO garuk-garuk sirah e bingung weruh OPEN kok gede banget, ono BULE arep mlebu BANK kuwi, BEJO njur kaget spontan mbengoki BULE mau .....

"Mas BULE ojo mlebu …  iku Open !!", gandeng BULE ora mudeng opo sing di omongke BEJO njur nekat mlebu wae ...

Ora suwe ono wong NEGRO metu, BEJO ngomong, "Lha dalah .... lak tenan to … dikandani ojo mlebu OPEN kok ngengkel wae ..., gosong tho awakmu ... !!!"

Dasar wong NDESO yo ndeso …

7 komentar:

anic mengatakan...

lah....kok melas golek rosok to mas....he..he...he....

agung pramono mengatakan...

whihi,..tak ngguyu bent katon ketok luthune nggeguyu artikel lan pamaose sing podo tresno,..agagag ngikik.com
adigang adigung adiguno,..yo podo waspodho,.

Bodonk Dalam Pelarian mengatakan...

Mlebu BANK kok ngo beduug To, wah opo arep Jumatan ng BANK wkwkwkwkwkw, Tko T... Seseuk nak Mlebu BANK ojo Ngo Bedug tapi ngo Clurit ae men ktok sangar hehehehe

Bejo Penuh Pesona mengatakan...

Buat yang Koment ae ..... terutama Pesut .... M.B ( Masa Bodoh )

tiyang dusun mengatakan...

salut sama sosok soleh darmadji
meskipun sudah tuwa tetapi masih memiliki semangat juang seperti "kawula muda" yang mampu menggerakkan generasi muda di desa banyubiru

dibutuhkan penerus seperti dia

_maju terus banyubiru bumi perdikan_

bedjo mengatakan...

iwak peyek rasane legi

Sutrisno mengatakan...

I love u all,.

Poskan Komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More