Selasa, 31 Januari 2012

ONGKOS PASANG E

PEZUT lagi nunggu TOSERBA ne, trus enek sing arep tuku …

Bejo : “mas … parabola sing 37 chanel piro regane?”
PEZUT : “900 ewu pak .. pripun njenengan ngersak ke ?”
Bejo : “kok larang men to mas ? ndek ndalan-ndalan kae ki mung 600 ewu lo !!”
PEZUT : “Yen neng kene semono kok pak, kui wis sak ongkos pasang e …
Bejo : “O .. yo wis pasang sisan yo mas”
PEZUT : “Ok pak …”

Ora sue, enek meneh sing arep blonjo, bocah wedok lumayan ayu .. mlebu neng tokone ...

Cah Wedok : "mas…enek pembalut (Softex) ?"
PEZUT : "Ono….iki mbak !"
Cah Wedok : "Piro regone mas ?"
PEZUT : "Siji rong puluh ewu".
Cah wedok : "Loh, kok luuarang pol to mas !! ...toko langgananku ora nganti sakmono kok .. mosok tuku siji we regone rong puluh ewu ..!"
PEZUT : "iyo mbak ! Yen neng kene rego sak mono iku wis termasuk ongkos pasange…".
Cah Wedok : " ##$%%@# ... waduh … wis elek Gendeng sisan … !!!"
PEZUT : “he he he he …”

2 komentar:

the door is bad mengatakan...

hahahihi,..ooo e o...melaz.com u are the damn,.dont thread me bad,.

bejo penuh pesona mengatakan...

pezut = strok otk

Poskan Komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More